2010’da Bretz’de Ahşaba Dokunun

Bretz Mobilya ve Dekorasyon, 39 yıldır kendine özgü tarzından ve kalitesinden ödün vermeden tercih ettiği farklı malzeme ve stillerin kendilerine has güzellikleriyle, tasarımla buluşmasındaki ritmi ilk günkü heyecanıyla koleksiyonlarında yansıtmaya devam ediyor. Kullandığı her ağacın aynı denizin dalgaları gibi tek defaya özgü eşsiz katmanlarının, müşterilerine özel, özenle işlendiği BRETZ mobilyalar; kendi özgürlüğünü ve özgünlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğu yaklaşımını yetenekli ustaların el emeklerinin aktarımıyla tamamlıyor.

Bretz, yeni yönelimler doğrultusunda da tasarımlarını yenilemeye devam ediyor. Öne çıkan çevre bilinci, doğayla iş birliği içindeki ürünleri tercih eden bilinçli tüketiciler ile doğaya dönüş konseptiyle bakan dünyaca ünlü tüm büyük firmalar gibi, mobilya sektörünün öncü firmalarından BRETZ’de tasarımlarında doğaya yaklaşıyor.

Firma, yeni nesil ürünlerini de çevreye ve insana duyarlı politikası çerçevesinde “2010’da BRETZ’ de ahşaba dokunun” sloganıyla müşterilerinin beğenisine sundu. Tabiata yakın olma arzusuyla şekillenen ham, işlenmemiş ve doğal dokulara sahip ürünleriyle, 2010 yılında BRETZ’in mobilya sektörüne getirdiği yeni formlar ve detaylar yoğun olarak hissedileceğe benziyor.

Firma sahibi Özcan Ata’nın da sene başında tanıttığı, bu yeni koleksiyonunda, yılların kazandırdığı elemeği işçiliğini gün geçtikçe pekiştirdiği kalitesiyle beraber yansıttığını dile getirdi. Büyük heves ve emekle üretilen alışılagelmiş boyutların üstündeki masif ahşap masalardan, tasarım harikası şövalyelere kadar tüm seçeneklerin el işçiliği olduğu kalitesi ve detaylarıyla göz kamaştıran parçaları ile ön plana çıkıyor.

BRETZ Mobilya ve Dekorasyon, çok özel zevkler ve zor beğeneler için detaylandırdığı titiz ve ayrıcalıklı proje çalışmaları ile doğa dostu zengin koleksiyonlarını Nişantaşı, Cemil Topuzlu ve Kemerburgaz mağazalarında müşterilerine sunuyor. Ayrıca Nişantaşı’ndaki mağazasında ithal ettiği muhteşem döşemelik kumaş ve duvar kağıtlarını bulabilirsiniz.

BRETZ NİŞANTAŞI SHOWROOM 0212. 296 77 87

BRETZ CEMİL TOPUZLU SHOWROOM 0212 385 16 10