Bahçelerde Bretz Ayrıcalığı

Bretz Mobilya ve Dekorasyon, 39 yıldır kendine özgü tarzından ve kalitesinden ödün vermiyor. Firma tercih ettiği farklı malzeme ve stillerin kendilerine has güzelliklerini ve ritimlerini ilk günkü heyecanıyla koleksiyonlarında yansıtmaya devam ediyor.
Firma, yeni nesil ürünlerini de çevreye ve insana duyarlı politikası çerçevesinde “2010’da BRETZ’ de ahşaba dokunun” sloganıyla müşterilerinin beğenisine sundu. 2010 i_deco fuarında Nature, Love & Romance konseptleriyle de tüm çevrelerden oldukça ilgi gördü.

BRETZ kendi özgürlüğünü ve kalitesini her şeyin üzerinde tuttuğu yaklaşımını, doğayla iş birliği içindeki doğaya dönüş konseptli, dış mekan ürünleriyle de başarıyla devam ettiriyor.
Koleksiyonda büyük heves ve emekle üretilen alışılagelmiş boyutların üstündeki masif ahşap masalardan, harika şövalyelere kadar tüm seçenekler el işçiliği. Firma, kullandığı her ağacın, aynı denizin dalgaları gibi tek defaya özgü eşsiz katmanlarını, mobilyalarında müşterilerine özel, özenle işliyor.

BRETZ Mobilya ve Dekorasyon, çok özel zevkler ve zor beğeneler için detaylandırdığı titiz ve ayrıcalıklı proje çalışmaları ile kalitesi ve detaylarıyla göz kamaştıran ürünlerini, yenilenen Nişantaşı, Cemil Topuzlu ve Kemerburgaz mağazalarında müşterileriyle paylaşıyor.
Doğa dostu, zengin koleksiyonundaki bambu bahçe mobilyaları, aksesuar seçenekleri ile de Kemerburgaz Bretz Garaj, bahçe ve teraslarınızı düzenlediğiniz bu son günlerde mutlaka uğramanız gereken bir adres.
Çünkü, tabiata yakın olma arzusuyla şekillenen ham, işlenmemiş ve doğal dokulara sahip ürünleriyle, 2010 yılında BRETZ; iç ve dış mekan tasarımlarına getirdiği yeni formlar ve detaylarla yoğun olarak hissedileceğe benziyor.

BRETZ NİŞANTAŞI SHOWROOM 0212 296 77 87

BRETZ CEMİL TOPUZLU SHOWROOM 0212 385 16 10