Hestia by Bretz Açılış

HESTIA by BRETZ NİŞANTAŞI’NDA AÇILDI

Hestia by Bretz ile “lüks” yaşam alanlarında hayat buluyor;

Geçmişin ve bugünün sanatsal yorumunu lüks yaşam kültürüyle sunan Hestia, by Bretz yorumuyla İstanbul’da açıldı. Sezon konseptine muhteşem göndermeler yapan marka; lüksün sınırlarını belirleyerek dekorasyon anlayışını farklı bir sinerji ile ortaya koyuyor.

2001’den itibaren Amerika New York ve Miami’de tarzı ve sunumuyla konsept projeler yaratan Hestia, Bretz’in mükemmel kalitesi ve “Nur Birol yorumu” ile Nişantaşı’nda hayat buldu.

Dekoratör Nur Birol, Hestia marka konseptlerini Bretz üretimiyle sunarken sınır tanımayan, özgür dekorasyonu ile birleştirerek modern eklektizmi yansıtıyor. Dört Oscar ödüllü İtalyan Senarist ve Yönetmen Federico Fellini’nin yaşam odasından altın varaklı kanepeleri ve “Osmanlı’nın Mimarı” kabul edilen Raymondo D’aranco’nun self portre çalışması da Hestia By Bretz ayrıcalığı olarak karşımıza çıkıyor.

Yatak odaları için çarpıcı fikirleri bütünleyen mobilya ve bronz heykel abajurlar, çalışma odanıza bambaşka bir yazı masası ve daha once hiç görülmeyen bir tasarım yemek masası ve sandalyeleri ile sadece göz seyrine değil, tasarım dünyasına da farklı tarzları stilize ederek yeni bir yorum katıyor.

Dramatik renklerin teatral kumaşlarla kombinlendiği tasarımlar, klasiğe farklı bir deneyim kazandırırken, aydınlatmaların kullanılan renklere göre biçimlendirilmesi de sunuşlarda ki ayrıcalığı gözler önüne seriyor.

Geleceğin antikalarını günümüz antikaları ile birarada sunan Hestia by Bretz, geleneksel çizgilerin sıradışı yorumlarını orjinal piton, krokodil, vatos derisinden yapılma koleksiyonu ile paylaşıyor.

Royal Family ünvanı taşıyan kraliyet evlerinde birçok dekorasyon tarzını buluşturan Dekoratör Nur Birol, konsept üretimlerinde Etro ve Missoni kumaşlarla fark yaratıyor. Yaşanmışlığı olan aksesusar ve mobilyalarıyla da eşsiz asaleti yaşam köşelerinize taşıyan Hestia by Bretz, sizi ihtişamlı dünyasının büyüsü altına alıyor.

Hestia by Bretz’in büyüleyici atmosferinde yer alan yaratıcı ve vintage mobilya tasarımları ve ipek kadife kumaşlarla döşenmiş mobilya grupları muhteşem bronz kristal aydınlatmaların etkileyici uyumu lüks anlayışına yeni bir bakış açısı getiriyor.